10 september 2007

Nyhetens behag...

Det känns som om det var ett tag se'n vi skrev i bloggen.
Så det är väl dax kanske...
Sedan vi lyckades städa ur lägenheten som S och D ska lämna har vi ju inte lyckats skriva ner en enda liten rad, men det var som om orken tog slut sedan för ett tag. Men det har ju faktiskt gått drygt en vecka, så en del har ju faktiskt hänt.
För egen del så har vi äntligen fått komma in i hall med innebandytjejerna som jag är med och tränar, och det blir ju alltid mycket roligare när man får ha bollar med på övningarna. Får se hur det utvecklar sig, det verkar iallafall vara en trevlig grupp att jobba med. Nu återstår det svåraste, nämligen att få föräldrarna att ställa upp och jobba med sina grejer, men det ska nog ordna sig.
Vi har också varit på en trevlig middagsbjudning hos Anna, vilket ni kan läsa om på hennes blogg.
Maria kämpar på med ridningen och Leo, och som det verkar har de ett givande förhållande. Hon ger ett harmoniskt intryck när hon kommer hem efteråt iallafall.

Sedan har vi ju nuförtiden en inneboende i lägenheten, eftersom Sophie bor här under september tills Åhlénsjobbet tar slut och den slutgiltiga Eskilstunaflytten tar vid. I vilket fall är det trevligt att hon är här och knatar runt i lägenheten.

Dessutom har vi köpt en ny laptop så vi har fullt schå med att hitta alla finesser som finns i Windows Vista. Hittills verkar det faktiskt riktigt lovande... :-)

/ Håkan

PS. Fingeravtrycksläsaren är skojig... Lite nördig men ändå...

1 kommentar:

Sofia sa...

Hej!
Vi tyckte inte att Vista var så bra så vi bytte tillbaka till det vi hade innan.
Men ni kanske begriper er på det bättre än vi.
/Lilla Räkan