20 juli 2006

Nostalgikväll

Ja, så har vi då varit ute och roat oss igen, men vi har ju semester... :-)
Faktiskt blev det samma ställe som i inlägget nedan, dvs Lanternan i Byske, skillnaden var väl att det var BETYDLIGT fler besökare denna tisdagkväll, än vad det var i lördags.
Vi inledde med att inmundiga var sin god pizza som vi köpte i Kåge på väg till Carina och Magnus, där man alltid känner sig lika välkommen. Därefter bar det i sinom tid av till förfeststället, som denna gång hölls hos ett grannpar på kläppen.
Där fanns det "vanliga" drängsmarksgänget, plus några nya bekantskaper. Hursomhelst, förfesten var trevlig, det brukar vara så.
Så småningom bar det iallafall iväg till Byske, för att bevista något som de har benämnt som nostalgikväll, förmodligen beroende på att den musik som spelades hade skapats på 80- och 90-talet. Man kan väl sammanfatta kvällen med att det var bra drag på stället.
Lanternan ligger för övrigt granne med campingplatsen i Byske, med en mycket vacker utsikt över havet, dvs Bottenviken, och den stora sandstranden som finns där.
Maria snappade förresten upp en konversation på damtoan som skulle ha platsat på Tjuvlyssnat. Den löd ungefär så här:

Dam 1 35+ : Nämen HEJ! Är det du!?
Dam 2 35+ : Nää.
Dam 1 35+ : Inte? Men vad lik du är!
Dam 2 35+ : Jaa, jag vet.

Man frågar sig ängsligt, vem liknade hon, och hur kunde hon veta dels att det inte var hon som efterfrågades, dels hur hon kunde veta att hon också var lik den som hon inte var?
Alkoholförtäring kan ge de mest underliga effekter...

/ Håkan

Inga kommentarer: