27 december 2006

2006 blir 2007

2006 börjar lida mot sitt slut.
Ett ganska bra år får man nog säga och vår blogg firar snart 1 års jubileum.
Har bläddrat igenom våra inlägg och inser att bloggandet varit ett utmärkt sätt att dokumentera vårt liv så att man slipper känna att Gud, vart tog det här året vägen.
Att det faktiskt hänt lite det här året iallafall.

Vi har t.ex. försökt sluta snusa, inte för att det lyckades, men kanske 2007 är ett bättre snusslutarår.
Jag har opererat bort mina olycksaliga halsmandlar, vilket resulterat i ett betydligt bättre hälsotillstånd.
Skellefte AIK gick upp i elitserien, vi har gått alla gator i stan och bortsett från att Håkan fick borrelia av från västkusten medhavd fästing så var sommaren den bästa man kan tänka sig vädermässigt.
Hästar har återigen blivit en del av mitt liv på stallet i Gummark, vi har köpt en ny blågrå bil samt fått en ny regering i ungefär samma färg.
Skellefteå drabbades av skyfall och översvämning som visat sig vara en försmak på hur vintern verkar bli och vi har flyttat till ny lägenhet.
Vi har även fått nyfunna fina vänner på Bladgatan som förgyllt vår vardag och skrumpat till vår lever en aning pga. en massa roliga fester. :-D
Hur det varit på jobbet ids jag inte nämna igen, ni vet att det varit mycket men nu laddas batterierna till max och när vi kommer hem från Uddevalla kommer vi likt Duracellkaniner klappra oss igenom vardagen tills sommarsemestern stundar.

I morgon far vi som sagt neröver. Träffa släkt och vänner samt traditionsenligt nyårsfirande med kompisarna i Uddevalla.
Kanske blir det ett inlägg till det här året, annars får ni alla ha ett Gott Nytt År.
Tack för att ni orkar läsa vårt bloggdravel och tack även för alla kommentarer.

:-)
Kram! /Maria

1 kommentar:

Anonym sa...

Hihi och mer ska levern skrumpna innan 2007 är över. Ha ett riktigt gott slut och tack för att ni finns!
Kram