28 maj 2006

Biltur

Igår var jag och Maria och kollade på fotboll i det strålande väder som var. Iallafall var det varmt och skönt på solsidan av arenan, på skuggsidan var det mera tveksamt, Maria satt mest och skakade tänder, så vi köpte varsin varmkorv och bytte sida efter en halvtimme.
Det var alltså en match i Damallsvenskan vi bevittnade, Sunnanå - Hammarby. Tyvärr lyckades Bajen vinna med uddamålet, så det kändes lite bittert, speciellt som Sunnanå hade de vassaste målchanserna totalt sett i matchen. Men skärpan i de avgörande lägena framför mål var inte alltid den bästa.

Vi fick iallafall avverka några nya gator i Alla-gator-i stan projektet, eftersom vi gick till och från matchen. Så några gator på Norrböle kunde vi pricka av när vi kom hem, plus att vi fick se en maffig hägg som doftade helt underbart . Kolla in fotot så får ni se.

Idag har vi hälsat på modern och morsdagat lite. Sedan när vi skulle åka hem fick Maria en släng av bilåkningslängtan, så vi körde en sväng för att kolla in den by (Skråmträsk) där en av hennes kollegor bor. När bilen ändå var i rullning så fortsatte vi till Burträsk för att sedan styra mot Skellefteå igen. Så denna hemfärd från mamma blev till slut nio mil, istället för två kilometer.
Så kan det gå...
/ Håkan

Inga kommentarer: