01 april 2006

Dagen efter fredag

Idag har det varit en litet loj dagen-efter-känsla över tillvaron. Skam till sägandes har vi inte varit utanför dörren ännu, trots att klockan hunnit bli nästan 16 och det är ett strålande väder ute, sol och en plusgrad.
Men vi var ju ute och partade igår, så det må väl vara oss förlåtet.
Vi hade en trevlig liten förfest med Marias kollega Anna, och gick ner till Station 8 vid 22.30 ungefär. Stället var packat med folk som liksom vi skulle rocka loss till Midnight Soul Band, en tretton personers grupp som levererade låtar med ett massivt gung.
Nice.
En av Marias och Annas kollegor huserar som sångare i bandet, en annan av kollegorna skötte scenljuset och sån't ger ju alltid lite extra "vi"-känsla över det hela.
En annan sak som är bra med kvällar som denna är att det blir en intressant mix av människor i publiken. Normalt skulle jag tro att medelåldern ligger under 30 en fredag på "statt", men igår fanns det folk i åldrar från 18 till minst 60 skulle jag tro. En sådan bred åldersmix gör gott för stämningen, den blir lite mer avslappnad tycker jag. Raggkänslan som ibland kan ligga tät över lokalen var utbytt mot en mer familjär feel-good-känsla i stället.
Också nice.
Nu ska vi snart åka till min mor och äta middag, skönt att slippa tänka på vad man ska laga för mat. Och dessutom lär det väl bli lite kortspel eller en Yatzy, den väna modern gillar spel...
/ Håkan

Inga kommentarer: