30 september 2006

Inköp

Det är mycket på gång i höst.
Inte nog med att vi ska flytta i november. Elitserien i hockey och innebandy är igång, Maria har ridningen och linedansandet att hålla igång med, Friskis&Svettis-säsongen måste vi också hinna med (så vi inte beckar ihop...).
Nu har vi bytt bil också!
Eller, vi ska byta bil, den är beställd men inte tillverkad och levererad ännu...
Vi kände att det kan vara läge att byta in den lilla röda Fiestan medan den fortfarande är värd nå't, och samtidigt göra nå't litet för miljön (alltid något att skylla på).
Så vi stegade in och beställde en Ford Focus med flexifuelmotor. Alltså en finurlig bil som man kan köra både på etanol och vanlig bensin. Sedan är det nog inte fel att ha lite mer plåt än förut mellan sig och den övriga trafiken om olyckan skulle vara framme.
Leverans om 6-8 veckor. Det ska bli spännande...

/ Håkan

2 kommentarer:

Gurra sa...

Oj!! Ny bil och ny lägenhet. Men jag tyckte källarlägenheten var så mysig. Jaja det blir säkert ännu bättre nu och kanske en egen balkong ni kan odla på :)

Håller på med ett nytt projekt, att göra en egen blog på min egen server. Ligger bara i startgroparna ännu men den påbörjade konstruktionen kan ses här (när min dator är igång):
http://gurrnet.no-ip.org/weblog/

Gurra sa...

Svar om länk till nya bloggen:

Tack för kommentaren, nu såg jag att det funkade med :) Men bloggen är bara ett expriment ännu så behåll den gamla länken ett tag till.