03 mars 2006

Lite lyteskomik

Jag älskar min sambo, tro inget annat, men man måste få skämta även i svåra stunder. Efter operationen så märks det att Maria blivit ganska misshandlad i halspartiet av kirurgen. Bland annat har de tydligen bänt upp munnen rejält och halvt vridit den ur led, vilket gjort att hon numera har ett litet, men dock, underbett. Dessutom har de ju måst klämma ihop tungan för att hålla undan den under ingreppet, vilket gör att den fortfarande är ganska öm, och svullen. Den är väl närmast att jämföra med en välmatad dansk fläskfilé, eller nå't liknande.

Detta har fått till följd att hon i nuläget, förutom att hon låter lite "burkig" också har lite begränsad rörlighet i tungmuskeln. Vi upptäckte idag att bokstaven R inte är helt lätt att uttala. Uttrycket rock'n roll låter snarare som om det uttalas av en kinesisk (fy Håkan, vad tarvlig och fördomsfull du är) restaurangkypare. Det låter mer som lock'n loll...

Men, hon är vid gott mod, och även om hon ännu inte steppar runt i lägenheten med massor av energi så har hon i alla fall skrattat lite idag. Skönt... :-)

/ Håkan

Inga kommentarer: