17 mars 2006

Marskatt

Idag fyller dottern, Sophie (eller Sofi som hennes mor och far stavade namnet från början) år. Nu börjar det kännas att man har varit med ett tag när yngsta barnet hunnit bli 22. I vilket fall var vi där med lite presenter och fick trycka i oss ett gigantiskt fika. Säga vad man vill om dottern, men hon är en jäkel på att baka. Till och med tårtan hade hon snott ihop själv, bakat bottnarna och allt. Vi hade också med oss mor, som alltid uppskattar att få komma ut och "ralla" lite. Men hon, min mor alltså, kom ohjälpligt sist i Yatzyn som vi spelade, vilket dock bekymrade henne föga.

För övrigt, om vi nu ska tråka ut er med sjukdomar, så är både jag och Maria bedrövligt mycket förkylda. Snoret står som spön i backen. Så som det verkar blir det en mycket lugn helg med filtar, snytpapper och platt-teve. Vi snodde åt oss några DVDs innan vi åkte från Sophie och Dennis.

Dessutom, till råga på allt, så kryper Zelda ( katten alltså) omkring på golvet och gnyr hela tiden med baken upp i luften. Tydligen har hon hamnat i löpen och väntar hela tiden på att någon pilsk katthanne ska komma och betäcka henne. Tyvärr för henne så kommer detta inte att hända. Är man en renodlad innekatt så är oddsen för en herdestund ganska höga. Nåja, vi får väl stå ut några dagar så går det väl över.

Haenbrafredagkvällpåer!
/ Håkan

Inga kommentarer: