11 mars 2006

Sundsvall

Jaha, så var vi då i Sundsvall. Resan gick bra och mamma hängde med fint hela vägen, men lite trött var hon allt. Det kröp nämligen fram att hon varit vaken sedan 02.00!! Hon hade vaknat då och inte vågat somna om av rädsla för att försova sig. Vi skulle resa iväg vid sju-draget på morgonen, och eftersom hon inte lärt sig hur man ställer klockradion på ringning så tänkte hon att det var bäst att hålla sig vaken tills vi skulle åka. Det är inte lätt att bli gammal. Måhända skulle man köpa en gammal hederlig väckarklocka utan tekniska krusiduller till henne, så hon törs sova utan rädsla för att försova sig.
Takhöjden i Linus och Toves lägenhet är nu preciserad till 3 meter och 40 centimeter. Man kan lugnt säga att det grym volym på den. Rätt coolt faktiskt.
Annars tar vi det bara lugnt, och pratar om ditt och datt. Maria är fortfarande lite spak och känner inte direkt för att rasa runt på stan och jaga i affärer.
Tove är inte hemma ännu. Hon och hennes band Marble håller på att spela in sin fullängdsplatta i dagarna, så de kör tolvtimmarspass med det varje dag i princip. De började i torsdags och ska vara klara nästa helg, då producenten åker tillbaka till Stockholm, för att göra finslipningen där. Den kan nog bli bra. Jag har bara hört demospåren och det brukar ju inte bli sämre när man sätter en riktig produktion på låtarna. Skoj!
Det var allt för nu.
/ Håkan

Inga kommentarer: